LA VERA PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 835 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Vera Pizza. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 19:27 Goed warm, mooi op tijd en gedaan wat ik gevraagd had, extra pittig
22 jun 2024 om 19:17 Duurt lang en het eten moet je goed in die tas van je leggen ofz want gaat alle kanten op
2 jun 2024 om 17:37 Patat niet vers en uitgedroogd, pizza was keihard en koud en niet te eten.
29 mei 2024 om 19:06 Bestelling was er snel. Vriendelijke bezorger ook! Het eten was zeer goed. Helaas kreeg ik wél de verkeerde saus mee. Plus, ik bestel een Kip Kapsalon XXL en krijg een bekertje waar ik 3 theelepels saus uit kan halen. Dat kan beter. Eten was goed.
28 mei 2024 om 20:50 Pizza rand was erg taai, ben ik niet van de gewend. Via hun eigen site bestellen lijkt een betere keuze, pizza smaakt dan beter (alsof er meer moeite gedaan is lijkt het). Bezorger was erg vriendelijk, ook vlot. Eten was goed warm en snel bezorgd
24 mei 2024 om 19:43 Geweldig, smaakvol en keurig op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger
18 mei 2024 om 0:11 1 uur en 45 min moeten wachten op lauw eten
13 mei 2024 om 8:46 Vaker bestellen wij hier, nette en gedreven personeel daar. De pizza's zijn zoals in Italië! Zij hebben de lekkerste sambal van de omgeving! Al denkt mijn maag daar de volgende ochtend daar anders over.. la vera team! Jullie zijn toppers!
6 apr 2024 om 19:25 Helaas van de ossenhaas taai en er zat weinig smaak aan
1 apr 2024 om 21:49 Alles super
23 mrt 2024 om 21:39 Het word steeds erger bij La Vera. Het heeft anderhalf uur geduurd voordat het eten er was. Het word sinds een jaar eigenlijk steeds slechter