LA VERA PIZZA

LA VERA PIZZA Pizza-Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 611 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Vera Pizza. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 23:15 Lekkere verse pizza's!
5 aug 2022 om 20:24 Altijd heerlijk eten en goede service!
31 jul 2022 om 20:45 Eten was lekker en warm. Levering keurig op tijd
24 jul 2022 om 1:46 Eten was goed, DEZE bezorger was te minstr wel klantvriendelijk,
23 jul 2022 om 20:47 Eten is allemaal gebracht behalve voor de pizza paesena. De spek, ui én salami zaten er niet. De pizza's waren koud en de bezorger is echt een onvriendelijke klootzak totaal niet klantvriendelijk.
23 jul 2022 om 3:59 Supersnel geleverd! Pita was wel iets droog helaas, maar met honger eet je alles. De smaak was verder wel goed!
21 jul 2022 om 19:43 Het eten was goed warm!
29 jun 2022 om 10:29 Ik had 3 verschillende Pizza's besteld en ik heb 2 dezelfde gekregen met nog een anfer
17 jun 2022 om 22:59 Heerlijk gegeten. Ruime porties en goed warm. Rond de gewenstede tijd bij de camper bezorgd. Hier bestellen we zeker de volgende keer weer. Bedankt.
6 jun 2022 om 20:51 Ruim een uur wachten. Eten te koud / lauw. Geen patat of aardappeltjes bij de schotel. Zijn we niet gewend.
5 jun 2022 om 19:38 Keurig op tijd en lekkere pizza